Адаптирани заменски млека

Конечно задоволни

“Во аптека ме посоветуваа за правилен избор на млечна формула Novalac.''

Производи Novalac
Квалитет на млечната формула Novalac
Најчести прашања на корисниците
Алергија на протеини на кравјо млеко

Новости

Важно известување: Мајчиното млеко е најдобра храна за доенчињата. Млечните формули се употребуваат само според совет на стручни лица од областа на медицината, фармацијата, исхраната и други стручни лица кои се одговорни за грижа на мајката и детето.