Почетна > Moj Novalac

Moj Novalac

Креирајте налепница за лименката Novalac со името или надимакот на Вашето дете.

Изберете лименка Novalac на кој ќе ја залепите налепницата:

Напишете го името:
emba

Novalac

Налепницата испринтајте ја на хартија А4 формат во хоризонтална положба.

Важно известување: мајчиното млеко е најдобрата храна за доенчињата. Млечните формули се употребуваат само по препорака на стручно лице од областа на медицината, фармацијата, исхраната или друго стручно лице кое е одговорно за грижа на мајката и детето.