Почетна > Интересно

Интересно

Интересни и поучни содржини за психологијата на детето, адекватни играчки, воспитување и се она што ги интересира родителите и може да им помогне.

Предности на производите Novalac

Квалитетот на храната во исхраната на доенчиња е многу важен. Производите на Novalac се одликуваат со висок степен на безбедност во целиот процес на производство.

Повеќе

Најчести прашања на корисниците

Бидејќи се почесто се поставуваат прашања во врска со бременоста и несоодветната исхрана на доенчињата ние ќе се потрудиме да Ви помогнеме да го најдете вистинскиот одговор. Меѓутоа за деталите во вашиот случај сепак Ви советуваме да разговарате со Вашиот матичен лекар или гиниколог.

Повеќе