Почетна > Вести > 2019 > НОВО – Novalac 3 Junior

НОВО – Novalac 3 Junior

Bисококвалитетната палета на млечни формули Novalac ја прошируваме со Novalac 3 Junior млечна формула за мали деца.

Почитувани,
Со задоволство Ве известуваме дека висококвалитетната палета на млечни формули Novalac ја прошируваме со Novalac 3 Junior млечна формула за мали деца.


 

Novalac 3 Junior млечната формула е наменета за деца на возраст од 1 до 3 години како последователна храна по употреба на Novalac 2 или било која друга преодна млечна формула. Novalac 3 Junior ги задоволува сите нутритивни потреби за правилен раст и развој на децата на таа возраст.


Предности на Novalac 3 Junior млечна формула:

  • Збогатена со витамини и минерали
  • Содржи калциум и витамин Д, потребни за нормален раст и развој на коските
  • Содржи железо кое придонесува за нормални когнитивни функции на детето
  • Јодот обезбедува нормален раст на детето


Побарајте го во најблиската аптека!