Почетна > Интересно > Од раѓање до првиот роденден

Од раѓање до првиот роденден

Прва насмевка. Прв чекор. Прв збор. Од немоќно новороденче до разиграно мало детенце. За само 12 месеци кај доенчињата настануваат многу пресвртници. Секое доенче е посебна приказна и секој месец носи нови и повозбудливи случувања кои понекогаш, тешко ќе може да ги следите. Во првата година од растењето, се развиваат разни способности, набљудување на околината и учење на контакт со луѓето.


Што може да очекувате од Вашето малечко? Решете го краткиот тест и дознајте што се ќе се случува во првата година од животот на Вашето малечко.