Почетна > Вести > 2019 > Акција Novalac 7 + 1 гратис

Акција Novalac 7 + 1 гратис

Драги родители,

Со задоволство Ве известуваме дека Novalac ги наградува верните купувачи. За купувачите на  млечните формули Novalac за доенчиња постари од 6 месеци (Novalac 2 ) подготвивме акција. Ќе ја наградиме вашата верност и по купување на  7 лименки Novalac 2 ќе Ви подариме 1 лименка млеко. Во аптека побарјте картичка за лојалност за собирање на фискални сметки. Кога ќе соберете 7 сметки, покажете ја картичката на фармацевтот, кој ќе Ви предаде бесплатен производ од  млечната формула Novalac.