Почетна млечна формула за доенчиња

Novalac 1

Novalac 1

почетна млечна формула за доенчиња

0–6 месеци

Cпецијална млечна формула за доенчиња

Novalac AC

Novalac AC

специјална млечна формула за доенчиња со колики

0–36 месеци

Novalac AR

Novalac AR

млечна формула прилагодена за исхрана на доенчиња кои имаат проблем со враќање на храната (регургитација)

0–36 месеци

Novalac IT

Novalac IT

млечна формула прилагодена за исхрана на доенчиња со запек

0–36 месеци

Novalac Allernova

Novalac Allernova

преосетливост на доенчиња и мали деца на протеини на кравјо млеко и регургитација

0–36 месеци

Mлечна формула за доенчиња

Novalac 2

Novalac 2

млечна формула за доенчиња

6–12 месеци

Novalac 3 Junior

Novalac 3 Junior

млечна формула за мали деца

1–3 години

За жени кои планираат бременост, бремени и доилки

Novalac Рrenatal капсули

Novalac Рrenatal капсули

додаток во исхрана

планирање на бременост | бременост | доење