Повлекување на производ Novalac

Бидејќи на компанијата Медис д.о.о., Претстваништво Скопје квалитетот на производите и безбедноста на потрошувачите им се на прво место, како дистрибутер на производите Novalac Медис превентивно ја повлекува од пазарот млечната...

повеќе »