Почетна > Вести > 2015 > Novalac - сега и на Facebook

Novalac - сега и на Facebook

Неодамна формиравме нова Facebook страница Novalac Македонија. Придружете се на заедницата на мајки и трудници и со нас споделете го своето искуство за тоа како е да се биде мајка.

Неодамна формиравме нова  Facebook страница Novalac Македонија. Придружете се на заедницата на мајки и трудници и со нас споделете го своето искуство за тоа како е да се биде мајка. На Facebook страната Novalac Македонија ќе одговараме и на Вашите прашања, ќе организираме посебни наградни игри и ќе делиме супер награди!