Почетна > Вести > 2018 > Двојно пакување на Novalac 2 со попуст 15%

Двојно пакување на Novalac 2 со попуст 15%

За вас подготвивме специјална понуда – двојно пакување на прелазната млечна формула  Novalac 2 (2 x 400гр) со попуст од 15%.

Млечната формула Novalac 2 е прилагодена за исхрана на доенчиња над шест месеци. Произведена е во согласност со европските и меѓународните стандарди и ги содржи сите хранливи материи за оптимален раст и развој. 

Ги содржи сите протеини, масти, јаглехидрати, масни киселини, витамини и минерали кои се потребни за раст и развој. Предностите на млечна формула Novalac 2 се следни:

  • Додадените omega-3 и omega-6 киселини придонесуваат за нормален развој на мозокот и видот на доенчињата
  • Извор на витамин Д (за нормален раст и развој на коските на доенчињата) Ц, Е, К1 и биотин
  • Извор на калциум

Сите состојки потекнуваат од извори кои не се генетски модифицирани.

Двојното пакување можете да го најдете во сите добро снабдени аптеки. Достапно е до крајот на декември, односно до потрошување на залихите.