Разлики во густината на прашокот во млечните формули на Novalac

Квалитетот и безбедноста на храната се многу важни во исхраната на доенчињата. Млечните формули Novalac се одликуваат со високо ниво на безбедност во текот на целиот процес на подготовка. Како би се обезбедило непречено...

повеќе »