Двојно пакување на Novalac 2 со попуст 15%

За вас подготвивме специјална понуда – двојно пакување на прелазната млечна формула  Novalac 2 (2 x 400гр) со попуст од 15%. Млечната формула Novalac 2 е прилагодена за исхрана на доенчиња над шест месеци. Произведена е...

повеќе »